Training intuïtieve ontwikkeling Volg je innerlijke kompas

Vind je het ook zo lastig om goed bij jezelf te blijven in gezelschap? Wil je leren te handelen naar je intuïtie in plaats van al je gedachten? Heb je soms moeite je grenzen aan te geven, om ze zelfs te voelen?

Deze training helpt je bij jezelf te bijven


Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je het liefst wilt. Dat stel je uit tot later… als je tijd hebt.


Deze training leert je om naar binnen te keren. Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen. Hoe?


Meditatie, zelfreflectie en schrijven


Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de training in. Wat wil je leren? We beginnen elke keer met een ontspannings-oefening. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf!

Ik leer je wat mij het meeste heeft geholpen om tot mezelf te komen en op mijn innerlijke kompas te leren vertrouwen in de afgelopen twintig jaar: meditatie, (zelf) reflectie en schijfoefeningen. 

In de training krijg je oefeningen die je daarna online kunt blijven gebruiken. Oefeningen die we doen:
  • meditaties: je energieveld, aarden, voelen van grenzen, leren toekijken
  • dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
  • creatieve werkvormen: diverse schrijfopdrachten

Data najaar 2019

De training bestaat uit drie bijeenkomsten:


Vrijdag 4 oktober, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 1 november, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 29 november, 14.00 - 17.00 uur


Kosten

De kosten voor de cursus zijn 195 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. Je kunt ook in drie termijnen van 65 euro betalen.


Locatie: Broedplaats BOGOTA, Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg.

Ik vond het top dat we werkten met wat er op dat moment speelde. Dat er ruimte was om te onderzoeken maar tevens enige kaders en (tijds)limieten. Het bracht me diverse inzichten. Ook ingezien dat thema's doorwerken in het onderbewuste en dat ze soms vanzelf, haast moeiteloos kunnen transformeren. (Petra)
Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven. Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)
 

Ervaringen van deelnemers

De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)

Ik vond de werkvormen heel fijn, met name de diversiteit aan meditaties. De schrijfoefeningen waren een openbaring voor mij, dat je in vijf minuten tot zo'n kern kan komen.

 Het heeft me rust gebracht en een heel mooi beeld van mijn innerlijke stilte, waar ik makkelijk op kan terugvallen. (Yvonne)

Aanmelden voor de training