Training Nooit meer burn-out

Herken je dit:

  • Je bent enthousiast, vindt veel leuk en zegt snel 'ja'
  • Het wordt teveel en dan weet je niet meer hoe je verder moet
  • Je overziet niet altijd hoe je stress krijgt en hoe je die voorkomt 

Wil jij:

  • Leren hoe je kunt werken zonder uitgeput te raken
  • Weten hoe je je grenzen bewaakt en balans vindt
  • Je zelfvertrouwen versterken en nieuwe energie vinden

Deze training helpt jou uit het kringetje


De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren. Je leert luisteren naar je gevoel en daarop vertrouwen. De combinatie van zaken op een rijtje zetten, mediteren en creatief aan de slag maakt deze training heel effectief.


Doel en resultaat


Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon, het resultaat is meer energie, rust en balans. Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten en de regie over je leven te nemen.

Voor wie?


Burn-out treft mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en van de omgeving. Deze training is speciaal voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel, en vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.


Data en kosten


De training Nooit meer burn-out bestaat uit drie bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. De eerstvolgende training start in januari 2020. Data volgen.

De kosten zijn 225 euro. Het is mogelijk te betalen in drie termijnen van 75 euro.


Het boek De belofte van burn-out krijg je gratis. Heb je het boek al? Dan krijg je 19,90 euro korting op de training.


Locatie: Broedplaats BOGOTA, Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg.

Aanmelden voor de training

Programma en werkvormen


We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen. Ook doen we schrijfoefeningen. 

Module 1: De cirkel van uitputting

We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje?


Module 2: Balans en energie

Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.


Module 3: Innerlijk leiderschap

Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?


Optioneel 1-op-1 sessie

Als je dieper wilt ingaan op jouw levensverhaal en ontstaan van je cirkel van uitputting, kun je een 1-op-1 sessie doen. Als deelnemer van de training betaal je daarvoor slechts 75 euro.

Ik heb de training Nooit meer burn-out gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie).
(Ymke)

Top vond ik de schrijfopdrachten in combinatie met meditatie, de Cirkel van uitputting, de kernkwadranten, de open gesprekken. Het heeft me passender werk gebracht en, vooral, de ruimte om te geloven dat wat ik wil, ook kan en mag.