Auteur van De belofte van burn-out is Lusanne Hogeweg

Ik ben Lusanne Hogeweg (1965), loopbaancoach sinds 2003, speciaal voor hoogsensitieve personen. Ik help je jouw talenten ontdekken en met nieuwe energie werken aan je levensmissie.

 

Ik werkte tien jaar bij de rijksoverheid na een rechtenstudie. Na een burn-out in 2002 maakte ik een omslag in werk. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie. In 2003 startte ik mijn bedrijf Via Lusanne. Ik begeleid nu vooral hoogsensitieve personen bij het vinden van werk waar ze energie van krijgen. Mijn burn-out hielp me om een leven te leiden dat beter bij me past.

 

Naast de coaching ben ik actief als schrijver. In juni 2005 kwam mijn eerste artikel uit, Je kwaliteiten zien, een weg naar heelheid, in het Tijdschrift voor Coaching. In maart 2006 verscheen Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid. De belofte van burn-out is mijn eerste boek.


Ben je hoogsensitief en zoek je werk dat echt bij je past?
Mijn coaching helpt je werken met zelfvertrouwen en nieuwe energie 

Loopbaancoaching

Ontdek je kwaliteiten, motivatie en drijfveren en het werk waar je energie van krijgt. Het resultaat is een heldere richting in werk en zelfvertrouwen om het te kunnen doen.

Persoonlijke coaching 

Weten wat je kwaliteiten zijn geeft zelfvertrouwen. Je valkuilen doorzien en je uitdagingen in praktijk leren brengen, helpt je om in balans te blijven. Zo blijf je vitaal aan het werk. 

Re-integratiebegeleiding

Weten wat jou in de burn-out heeft doen belanden helpt om nieuwe uitval te voorkomen. Waar kun je het beste aan de slag om met nieuwe energie te werken?

Begin je dag bewust: voor meer focus en rust!

Online cursus
Volg jouw innerlijk kompas


  • 21 lessen met geleide meditaties en (schrijf)oefeningen
  • Je leer vertrouwen op je gevoel en intu├»tie 
  • Je maakt makkelijker keuzes
  • Je leert je hoofd leeg te maken
  • Je vindt je hartsverlangen

Neem contact op met Lusanne

Contactgegevens

 
Bezoekadres

Broedplaats BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg

 
Bel direct