Lezing over De belofte van burn-out

Data: 7 april, 2 juni

Wat is de belofte van burn-out? Waarom raken we uitgeput, wat wil ons lichaam ons zeggen? Als je de signalen van burn-out serieus neemt op alle niveaus, kan het je veel brengen. Zoals trouw leren zijn aan je gevoel, met je kwaliteiten iets betekenen voor anderen en je missie in de wereld zetten.

Burn-out nodigt uit tot bezinning

Waarom krijg je een burn-out? Deze vraag stellen is nodig om te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out wil mijns inziens zeggen: Mens ken jezelf. Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en aan wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt, werk dat past bij je talenten en drijfveren.

In mijn visie is het beantwoorden van de vraag ‘waartoe dient mijn burn-out’ een weg naar autonomie. Dit proces aangaan kost tijd en kan een verrijking van je leven zijn. Burn-out roept je op om je eigen weg te gaan.


Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen.

Als je gevoelig én verantwoordelijk bent, geef je al snel meer dan je krijgt. Daarom is het nodig je energiehuishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.

Lezing over de betekenis van burn-out

Ik wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om te leven vanuit hun gevoel en intuïtie. Want dat geeft energie, persoonlijke kracht en balans tussen hoofd en hart. Bezield werken geeft zin aan je leven. Zo krijgen we een wereld met meer liefde, harmonie en geluk.

Daarom geef ik enkele keren per jaar een lezing over mijn ervaringen met en spirituele visie op burn-out. Zo hoop ik mensen te inspireren en op weg te helpen naar meer betekenis en zin.

Ik zal mijn visie op burn-out geven en vertellen over mijn eigen ervaring ermee, er is daarnaast voldoende ruimte voor jouw vragen.

Data

Zondag 7 april, van 14.00 tot 16.00 uur
Zondag 2 juni, van 14.00 tot 16.00 uur

Programma

13.45 uur: ontvangst met koffie en thee
14.00 uur: start lezing
14.45 uur: PAUZE
15.00 uur: gelegenheid voor vragen en uitwisseling
16.00 uur: EINDE

Aanmelden

Deelname aan de lezing kost 10 euro, inclusief koffie, thee en lekkers. Je kunt na afloop van de lezing het boek kopen.

Speciale actie: koop je bij je aanmelding het boek (je kunt betalen via iDeal), dan betaal je € 19,90 voor het boek inclusief de lezing. Ook krijg je een bijpassende boekenlegger cadeau. Je krijgt het boek bij de lezing.


Locatie

Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Vanaf station Halfweg-Zwanenburg is het 20 minuten lopen.

Schrijfster benadrukt steeds dat je met andere ogen naar je situatie kunt kijken, en dat je dan zal ontdekken dat het eigenlijk een geschenk is, een ‘blessing in disguise’ zogezegd. Een burn-out zet aan tot het zelfonderzoek dat uiteindelijk nodig is om je roeping, je passie, je geluk te vinden.

Daarnaast geeft Lusanne ook lezingen over dit onderwerp en kan ze je persoonlijk coachen en begeleiden in het vinden van de weg terug naar jezelf.

Aanmelden voor de lezing