Lezing over De belofte van burn-out

Burn-out nodigt uit tot bezinning

Hoe ontstaat burn-out? Waarom raken we uitgeput, wat wil ons lichaam ons zeggen? Deze vragen stellen is nodig om te herstellen en te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out raken en ook weer herstellen vindt plaats op meerdere niveaus: het fysieke, emotionele en mentale.


Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen. Vaak zit hier een idee van 'moeten'. Zo kun je in een cirkel van uitputting terechtkomen, die uiteindelijk leidt tot burn-out. Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?


De belofte van burn-out

Burn-out nodigt uit om stil te staan en te luisteren naar je gevoel en intuïtie. Om je grenzen aan te geven. En je af te vragen, doe ik wel de juiste dingen? Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom en gebeurt er wat de bedoeling is. Hoe doe je dat? Door je naar binnen te richten en je te verbinden met de bron. Door overgave.


In de lezing geef ik mijn spirituele visie op burn-out en vertel ik over mijn eigen ervaring ermee, er is daarnaast voldoende ruimte voor jouw vragen.


Datum lezing

Zondag 2 juni, van 14.00 tot 16.00 uur

Programma

13.45 uur: ontvangst met koffie en thee
14.00 uur: start lezing
14.45 uur: PAUZE
15.00 uur: gelegenheid voor vragen en uitwisseling
16.00 uur: EINDE

Aanmelden

Deelname aan de lezing kost 10 euro, inclusief koffie, thee en lekkers. Je kunt na afloop van de lezing het boek kopen.

Speciale actie: koop je bij je aanmelding het boek (je kunt betalen via iDeal), dan betaal je € 19,90 voor het boek inclusief de lezing. Ook krijg je een bijpassende boekenlegger cadeau. Je krijgt het boek bij de lezing.


Locatie

Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Vanaf station Halfweg-Zwanenburg is het 20 minuten lopen.


Schrijfster benadrukt steeds dat je met andere ogen naar je situatie kunt kijken, en dat je dan zal ontdekken dat het eigenlijk een geschenk is, een ‘blessing in disguise’ zogezegd. Een burn-out zet aan tot het zelfonderzoek dat uiteindelijk nodig is om je roeping, je passie, je geluk te vinden.

Aanmelden voor de lezing 2 juni