Zondag 10 februari om 14.00 uur: lezing over het boek De belofte van burn-out

In de lezing gaat Lusanne in op de Cirkel van uitputting. Wat maakt dat we burn-out raken? Welke factoren spelen daarbij een rol? Naast je persoonlijkheid, is dat je sensitiviteit en mogelijke energievretende patronen uit je jeugd. Maar ook de systemische aspecten wegen mee, zoals het moeten vanuit de maatschappij en een (te) hoge werkdruk.

Hoe kun je de vicieuze cirkel doorbreken? Hoe zorg je dat je beter bij jezelf blijft en kunt werken met meer energie, rust en balans? Lusanne zal haar visie hierop geven, en er is ruimte om er met elkaar over van gedachten te wisselen. Wat heb jij nodig, wat werkt voor jou?

PROGRAMMA
13.45 uur: ontvangst met koffie en thee
14.00 uur: start lezing
14.45 uur: PAUZE
15.00 uur: gelegenheid voor vragen en uitwisseling
16.00 uur: EINDE

AANMELDEN
De entree bedraagt € 10,- (inclusief koffie, thee en lekkers). Speciale actie: koop je nu het boek, dan betaal je € 19,90 voor het boek inclusief de lezing. Je krijgt het boek bij de lezing.

LOCATIE
Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

Aanmelden voor de lezing

 

Schrijfster benadrukt steeds dat je met andere ogen naar je situatie kunt kijken, en dat je dan zal ontdekken dat het eigenlijk een geschenk is, een ‘blessing in disguise’ zogezegd. Een burn-out zet aan tot het zelfonderzoek dat uiteindelijk nodig is om je roeping, je passie, je geluk te vinden.

Daarnaast geeft Lusanne ook lezingen over dit onderwerp en kan ze je persoonlijk coachen en begeleiden in het vinden van de weg terug naar jezelf.