Zondag 10 maart om 14.00 uur: lezing over De belofte van burn-out

Wat is de belofte van burn-out? Waarom raken we uitgeput, wat wil ons lichaam ons zeggen? Als je de signalen van burn-out serieus neemt op alle niveaus, kan het je veel brengen. Tijdens de lezing gaat Lusanne dieper in op het niveau van zingeving.

Ook komen de Cirkel van uitputting en het Via-U model aan de orde. Hoe kun je de vicieuze cirkel doorbreken? Door je patronen terug te herleiden tot de bron. En hoe zorg je dat je beter bij jezelf blijft en kunt werken met meer energie, rust en balans? Door je te verbinden met de Bron.

Lusanne zal haar visie op burn-out geven en vertellen over haar eigen ervaring ermee, er is daarnaast voldoende ruimte voor vragen.

PROGRAMMA
13.45 uur: ontvangst met koffie en thee
14.00 uur: start lezing
14.45 uur: PAUZE
15.00 uur: gelegenheid voor vragen en uitwisseling
16.00 uur: EINDE

AANMELDEN
De entree bedraagt € 10,- (inclusief koffie, thee en lekkers). Speciale actie: koop je nu het boek, dan betaal je € 19,90 voor het boek inclusief de lezing. Je krijgt het boek bij de lezing.

LOCATIE
Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

Aanmelden voor de lezing

 

Schrijfster benadrukt steeds dat je met andere ogen naar je situatie kunt kijken, en dat je dan zal ontdekken dat het eigenlijk een geschenk is, een ‘blessing in disguise’ zogezegd. Een burn-out zet aan tot het zelfonderzoek dat uiteindelijk nodig is om je roeping, je passie, je geluk te vinden.

Daarnaast geeft Lusanne ook lezingen over dit onderwerp en kan ze je persoonlijk coachen en begeleiden in het vinden van de weg terug naar jezelf.