Lees gratis de eerste 3 hoofdstukken uit De belofte van burn-out

Dit boek geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het is bijzonder geschikt voor hoogsensitieve personen. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met praktijkvoorbeelden en tips.

In deze PDF van 40 pagina's vind je:

  • Inhoudsopgave
  • Inleiding: De zin van burn-out
  • Via-U: Van je hoofd naar je hart
  • In je burn-out: Reset en nieuwe kans
Na invullen van je e-mailadres kom je op de pagina waar je de PDF direct kunt downloaden. Ik zal je daarna via de mail blijven inspireren. Je kunt je altijd weer afmelden.

Download de eerste 3 hoofdstukken

Reacties van lezers 

Inspirerend en bruikbaar. Er werd iedere keer iets in werking gezet.
Prachtig. Herkenbaar. Een mooie afwisseling van persoonlijke verhalen en theorie.
Het boek van Lusanne helpt om inzicht te krijgen in persoonlijke patronen die energie verslinden. Ook als je niet echt burn-out bent maar ''gewoon constant moe" en een frisse blik op je leven (en ziel) wilt, helpt het om korte stukjes te lezen. En tot je door te laten dringen. Met vragen die stemmen tot reflecteren, nadenken en voelen.
Mijn complimenten, dit is een heel toegankelijk, praktisch en duidelijk boek over burnout. Vooral het herwaarderen van de vrouwelijke energie wordt mooi verwoord!
Het boek is een geschenk voor iedereen met een burn-out. Voor mij persoonlijk was het een feest van herkenning.
Heel helder beschreven en fijne tips om mee te oefenen...ook zeker ter preventie van burn-out. Mooi hoe je jouw eigen ontwikkelingsweg hierin beschrijft. Mooie boekentips ook.