Je wil na een burn-out je missie realiseren onder mijn bezielende begeleiding

Mijn missie


Met mijn boek wil ik hoogsensitieve personen helpen om na een burn-out hun hun hart te volgen en ziele-missie te realiseren. Ik wil hen stimuleren om met hun gevoelige kwaliteiten meer menselijkheid in de wereld te brengen.


Ik bied coaching en workshops: begeleiding bij het ontdekken van je talenten, doorbreken van de cirkel van uitputting, je missie ontdekken en werken met nieuwe energie. Ook kan ik je helpen meer te luisteren naar je gevoel en intuïtie.

Van elk verkocht boek gaat € 2 in een fonds

Wil je heel graag gebruik maken van mijn begeleiding, maar heb je niet genoeg geld om deze te betalen? Heb je geen recht op een UWV traject en niet een werkgever die betaalt voor jouw re-integratie? Dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage uit het fonds.

Wil je een beroep doen op het fonds?

Vul het formulier in:

Stuur een verzoek in met jouw motivatie en ik nodig je uit voor een persoonlijke kennismaking waarin je jouw aanvraag kunt toelichten.


Wil je me volgen? Meld je aan voor mijn inspiratie mails en ontvang vele voordelen!

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.