Provincie Flevoland

Hier vind je een overzicht van coaches en therapeuten, speciaal geselecteerd op hun affiniteit met burn-out en/of hooggevoeligheid. Ieder werkt met een eigen instrumentarium dat past bij de visie van het boek De belofte van burn-out. Het doel is persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en bewustwording.Debby Smit (regio Almere, het Gooi en Eemnes)

Smit Training & Paardencoaching.

Trainingen en coaching voor mensen met een burn-out, voor persoonlijke ontwikkeling of leiderschapskwaliteiten en trainingen aan teams. debby@smittrainingencoaching.nl | www.smittrainingencoaching.nl


Tannie Willemstijn (Almere)

De innerlijke stem. Praktijk voor Jungiaans Analytische Therapie & Dieptepsychologie. Voor een integrale benadering van dieper gelegen vragen.
tanniewillemstijn@mac.com | www.de-innerlijke-stem.com


Désirée Heukensfeld-Rhijnsburger (Almere)

Persoonlijke begeleiding, lichaamsgerichte trauma- en holistische gezondheids-therapie bij: spanning, burn-out, stress en angsten. Bij klachten die je dagelijks functioneren beperken.

 info@eenwegnaarbalans.nl | www.eenwegnaarbalans.nl


Yvonne Snertring (Almere-Haven)

Praktijk Richtys voor haptotherapie en zingeving.

Aandacht voor herstel van de balans tussen je denken, voelen en doen via lichaam, ziel en geest.
info@richtys.nl | www.richtys.nl


Marlous de Klerk (Dronten)

Natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut. Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid. Op een natuurlijke manier weer gezond en energiek.
info@marlousdeklerk.nl | www.marlousdeklerk.nl